Warning: Creating default object from empty value in /home/sqorpius.nl/public_html/sqorpius.nl/wp-content/themes/SQorpius/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Over ons - Sqorpius informatiebeveiliging
Welkom bij SQorpius

Over ons

SQorpius Informatiebeveiliging BV

SQorpius Informatiebeveiliging BV staat garant voor kwaliteit (Quality) in het leveren van informatiebeveiligings diensten op de scheiding tussen business en IT.

Wij zijn vastberaden en volhardend, sterk en intens, een beetje geheimzinnig en soms zelfs wat gevaarlijk. Maar altijd brengen we de risico’s die voor uw business relevant zijn in kaart en helpen U om de juiste maatregelen te nemen. Zodat U uw diensten veilig kunt blijven leveren in deze digitale wereld
Wij bieden diverse diensten op de aandachtsgebieden Mens, Proces en Technologie om uw risico’s te verminderen.  Van een Quick Scan om uw weerbaarheid in kaart te brengen tot het uitvoeren en begeleiden van concrete oplossingen.

Mens

Cybersecurity is niet alleen een IT probleem. 80% van de oplossing ligt op de aandachtsgebieden Mens en Proces. Elke medewerker in een bedrijf speelt een rol in de weerbaarheid tegen cybercriminaliteit, maak van uw medewerkers de Sterkste Schakel.

Proces

Het is niet de vraag of u slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, maar de vraag is hoe u reageert als het ook uw bedrijf gebeurd. Goede vooraf gedefinieerde processen zijn cruciaal in uw weerbaarheid tegen cybercrime, en zorg dat u de processen regelmatig oefent.

Technologie

Bij echte weerbaarheid tegen cybercriminaliteit ontkomt u ook niet aan technologische maatregelen. Naast de traditionele bescherming aan de randen van uw bedrijf moet er ook aandacht zijn voor continue bewaking van de belangrijkste bedrijfsprocessen.

Henry Meutstege

Eigenaar SQorpius Informatiebeveiliging BV
Ik ben een ervaren manager en projectmanager met ruim 20 jaar IT ervaring en met een passie voor informatiebeveiliging. Op basis van een zeer brede IT achtergrond ben ik in staat om de cruciale schakel op het vlak van informatiebeveiliging te zijn tussen business en IT. Ik ben sociaal, verbindend, resultaatgericht en klantgedreven en vind vernieuwing en verandering uitdagend.

Ik ben in staat om op basis van een gedegen inschatting van de informatiebeveiliging volwassenheid aan te geven welke risico’s voor een opdrachtgever relevant zijn. Ik ben in staat die risico’s te vertalen in concrete aanbevelingen en plannen en daaropvolgend die plannen tot uitvoering te brengen. Informatiebeveiliging is een samenspel tussen mensen, processen en technologie en ik weet dat samenspel te managen tot concrete verbeteringen in de informatiebeveiliging volwassenheid van een organisatie.

Ik weet genoeg! Ik zou graag met SQorpius willen werken.

Dat kan! Heel graag zelfs. Neem contact met ons op via het contactformulier en we plannen direct een afspraak in.