Warning: Creating default object from empty value in /home/sqorpius.nl/public_html/sqorpius.nl/wp-content/themes/SQorpius/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Diensten - Sqorpius informatiebeveiliging
Welkom bij SQorpius

Diensten

Experts in informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging goed geregeld met SQorpius

Jezelf als bedrijf afdoende beschermen tegen Cybercrime is een complex vraagstuk. Bij dat complexe vraagstuk zijn wij in staat te helpen. SQorpius is in staat de diverse oplossingen op de gebieden Mens, Proces en Technologie in kaart te brengen en dit te vertalen in concrete plannen. Daarnaast zijn wij in staat om die plannen op een projectmatige manier tot een goed einde te brengen.

CISO

Als CISO ben je eindverantwoordelijk voor informatiebeveiliging van een bedrijf. Van beleid tot en met de dagelijkse bewaking en opvolging van incidenten.

Lees Meer

IT Security Management

In de huidige wereld waarin steeds meer via Internet verbonden is, is het vrijwel ondoenlijk om alleen aan preventie te doen. Elk bedrijf zal meemaken dat er gepoogd wordt om digitaal in te breken.

Lees Meer

Project Manager IT Security

Maak een juiste stap met informatiebeveiligingsprojecten

Lees Meer

Over SQorpius

Wij zijn experts in informatiebeveiliging

Er is veel aandacht voor de risico’s van cybercrime. In de media wordt bijna dagelijks aandacht besteed aan weer een spectaculaire hack of aan een melding van het lekken van gevoelige informatie.

Hoe moet U daar als bedrijf mee om gaan? Welke risico’s loopt u nu echt als bedrijf? Bent U goed in staat om in te schatten welke risico’s U loopt? U zelf als bedrijf afdoende beschermen tegen cybercrime is een complex vraagstuk. Bij dat complexe vraagstuk zijn wij in staat te helpen.

Ik weet genoeg! Ik zou graag met SQorpius willen werken.

Dat kan! Heel graag zelfs. Neem contact met ons op via het contactformulier en we plannen direct een afspraak in.